Momentálne sme schopní privítať zákazníkov späť v našich vonkajších priestoroch.

Prijaté bezpečnostné opatrenia reštaurácie Kruhovka v Novom Meste nad Váhom:

Vážení zákazníci, ako všetci viete, COVID-19 bol Svetovou zdravotníckou organizáciou vyhlásený za pandémiu, preto v tejto zložitej dobe dbáme na to, aby sme sa starali o všetkých našich zákazníkov najlepšie ako môžeme. Pozorne sledujeme udalosti týkajúce sa pandémie a máme zavedené mimoriadne bezpečnostné opatrenia tak aby sme zaistili, že vaše jedlo u nás bude stále také chutné a bezpečné, ako to bolo pred touto nepredvídanou udalosťou. Antibakteriálny gél používame vždy, keď prichádzame do kontaktu so zákazníkom, veľmi často čistíme pracovné dosky a podlahu umývame niekoľkokrát denne. Dôverujte nám preto a buďte pokojní. Jedlo, ktoré pre vás pripravujeme a varíme vždy v bezpečnom a hygienickom prostredí.

Žiadame zákazníkov, aby sa vyhli použitiu hotovosti a preferovali platenie kartou, kde je to možné. Ak máte pochybnosti o vašom zdraví, zavolajte nám a informujte nás, aby sme mohli vykonať alternatívne možnosti doručenia, napr. zazvoníme a necháme jedlo pri dverách, aby ste si ho mohli prevziať.

Neustále komunikujeme s vodičmi, ktorí zabezpečia, aby ste dostali jedlo kedy potrebujete a aby sa zabránilo zbytočnému cestovaniu. Úzko spolupracujeme s miestnymi zdravotníckymi inštitúciami a dodržiavame ich rady. Bezpečnosť našich zákazníkov a zamestnancov je v reštaurácii Kruhovka najvyššou prioritou.

Naša vďaka patrí ľuďom, ktorých sa to týka, a chceme vyjadriť obrovské poďakovanie všetkým tým obetavým zdravotníckym pracovníkom, ktorí v týchto ťažkých časoch tak tvrdo pracujú na záchrane našich životov!